BAM! Enrico Puglisi…

Eindelijk is daar dan het langverwachte pakket uit USA met de producten van Enrico Puglisi. Binnenkort meer over de nieuw te verkrijgen materialen, maar voor nu is de voorraadpositie weer upgedate en kunnen de EP Fibers, EP 3D Fibers, EP Ultimate Fibers, EP Silky Fibers, EP Silky Fibers 3D, EP Crustaceus Brush ML, EP Anadromus Brush, EP Streamer Brush ML, EP Shrimp Dub Brush, EP Shrimp Dub, EP Eyes, EP Crab Body, EP Sparkle & EP Sparkle Brush weer besteld worden. De backorders zullen maandag en dinsdag worden uitgeleverd inclusief de streamers, etc!

3 thoughts on “BAM! Enrico Puglisi…

  1. Arubaman says:

    Terwijl wij vissen mag jij dus binden. Doe je ook persoonlijke spoedleveringen on site? Dan wil ik graag een Kerssies bestellen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *