En vanmiddag mocht ik nog even…

En vanmiddag mocht ik nog even een uurtje weg van m’n lieve schat die met die kleine deugniet na ons gezinsbezoek aan de stad kort het bed in dook en waarbij een verjaardag aan het eind van de middag ook de tijd erg krap maakt. (tenminste zo zou het eigenlijk moeten zijn, maar het was een bezoek aan de begraafplaats van m’n veel te vroeg overleden grootste, liefste schat, mijn moeder, god wat mis ik haar) Ik had maar max 1,5 uur de tijd, inclusief reistijd, dus moest het dichtbij zoeken. Hop de polder in, prachtig weer, lekker karren, druk aan de waterkant, veel plugvissers, uithoeken gezocht, nog een jager een haas zien missen, kon m’n lach niet onderdrukken, en hop daar ging dat witte kontje, vervolgens weer een andere stek pakken, had al een leuke snoek van in de 50, en nog een misser, ging weer super, de EP-GM hing er ditmaal aan, een mooie lichte EP pikestreamer van rond de 17-18cm, best wel flink voor de polder, maar ze klappen erop en hard ook, na gister is deze ook zeker de moeite waard, ditmaal weer een polderdame die vol overgave erop dook, diep ver in de muil zat een van m’n favo’s, via de kiewbogen snel eruit, hop 2 fotoo’s, daaaaaahhaaag, yesss op naar de verjaardag, dag mam, zoen!
Edwin

3 thoughts on “En vanmiddag mocht ik nog even…

  1. Pingback: Wat een weekend…pikes!! | Dyckers blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *