Na het bericht van…

Na het bericht van Sander moest ik er gistermiddag nog even tussenuit, op zoek naar die meterdames. Dus dit keer geen poldersloten, maar groter water, oude vaarten, kolken verbindingskanalen staan op de planning in de laatste 2 uurtjes voor het donker wordt. Het weer is prachtig en het is op en top genieten.

Na een uurtje krijg ik een mooie tik op de EP lavender, maar deze mist. Eerst twijfel ik nog of het oud vuil was of toch een snoek. 3 worpen later wordt het al snel duidelijk, baf, hangen en gaaaaan. Deze vis liet echt zijn kracht zien en trok de HighTide 8 goed krom. Een stevig robbertje vechten met wat jumps en enkele keren zelfs een goed stuk lijn meenemend. Een mooie 80tiger snel op de foto en terug mag ze. Tis toch wat anders dan die kop van Sander, maar het gevecht was top.

Later vervolg ik m’n weg, krijg nog 2 missers, dat wil zeggen snoeken die achter de streamer aan kolken, maar waarbij ik niks voel, eentje zie ik, shit, dit was een echte, maar helaas het mocht niet zo zijn. Toch wederom een mooi aantal uurtjes met de vliegenlat en met een big smile rijd ik huiswaarts. Hopen dat ik dit weekend er nog wat uurtjes op uit kan. En voor diegene die ook gaan, veel succes en vangzee!! Gr. Edwin

2 thoughts on “Na het bericht van…

  1. Pingback: Wat een weekend…pikes!! | Dyckers blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *