6 thoughts on “Beesd meeting 2011, pike on the fly (2)

 1. Marc says:

  Goeiedagschotel, wat een resultaat! Mooi formaat ook. Well done mannen!
  Zelf afgelopen middag in een mooi zonnetje mijn eerste snoekje weer gevangen in de Beerse na mijn vakantie in China. 54 cm op de pink lady. Een tweede had wel trek, maar kreeg ik niet gehaakt. Jullie vangsten inspireren om morgen er weer op uit te trekken.
  In China 1 middagje gevist vanaf een bamboevlot terwijl we de rivier de Li afvoeren. Er zwommen een soort langwerpige aquarium barbeeltjes, wel wat beetjes op kleine vliegjes, maar kreeg ze niet gehaakt.
  Groet Marc

 2. Gijs Mulder says:

  Hallo zeg! Jullie hebben goede zaken gedaan in Utrecht zo te zien! Voor de polder mooie formaten snoek, mijn ervaring in de buurt van Gouda is toch wel wat kleinere snoek. Er wordt dan ook wel heel veel gesnoekt, ook door mensen buiten de regio. Vorige week nog gevist in de buurt van Bodegraven, 4 snoeken in een ochtendje op de streamer. Als laatste nog een mooie van 70 a 80 cm. Helaas niet gemeten of gefotografeerd, was alleen en ga dan niet lopen goochelen met een vis om hem op de foto te krijgen. Ga morgen weer met vismaat, ik hoop dat hij veel te fotograferen krijgt!

  Groeten, Gijs.

 3. Brian Elward says:

  Mooi waters rond Bodegraven en Reeuwijk, heb er ook nog veel gesnoekt daar, wellicht binnenkort weer een keertje die kant op! eventjes de Enkele Wiericke aflopen 🙂

 4. Gijs Mulder says:

  Zoals gezegd weer naar de polders rond Bodegraven en Boskoop geweest zondag. Het plan was weer lekker streameren op snoek. Tussen 8 en 9 uur 6 aanbeten in de mist waarvan 4 geland.
  Na tienen begon de zon erdoor te komen en ik ving tegen twaalven nog een bonussnoekje toen we het eigenlijk niet meer verwachtten. De snoeken lijken gelukkig nog niet gewend aan onze streamers!

  Gr, Gijs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *