Beesd meeting 2011, pike on the fly

Zo dat was me het weekend wel weer. Een aantal vrienden uit Venlo hadden Brian al een tijdje geleden gevraagd of ze eens op stap mochten in de buurt van Utrecht op zoek naar snoek. En afgelopen weekend was dan de uiteindelijke meeting. Na rond half 7 in de auto te zijn gestapt op weg naar Beesd, Brian’s huis, zat Pieter-Bas al heerlijk aan de koffie terwijl ik binnen stapte. Niet veel later volgde Sander en als laatste de mannen uit Venlo, Vincent en Philip. We hebben er zin in, raken uiteraard weer direct aan de babbel en vertrekken rond 10 uur dan uiteindelijk voor een dagje snoeken. Tenminste dan geldt voor ons, want Vincent en Philip pakken samen met Brian de zondag ook nog mee en blijven dus overnachten. Het was eigenlijk veels te mooi weer om te snoeken met een graadje of 17 en volle zon, maar desalniettemin weet iedereen snoek te pakken in de prachtige polders en komt het aantal gevangen snoeken boven de 15 uit, tellen we de missers maar even niet mee, hehe.

Het was super gezellig en iedereen heeft zich goed vermaakt. De gastvrijheid van Brian is ongekend en met een superbbq + heerlijke nazit (rond 2.00 uur ‘s nachts ben ik eindelijk naar huis gegaan en de anderen zijn nog even doorgegaan met de nodige whisky, bier, spareribs, cubanen en wat al niet meer) en via deze weg wil ik hem hiervoor bedanken. En als we toch bezig zijn, in de loop van zaterdagmiddag hebben we nog even een bezoekje gedaan aan vismaat Lesley die vlak in de buurt woont en de nacht ervoor vader is geworden van een jonge gezonde dochter, geweldig om de zo net geworden vader de hand te schudden, de grote lach, daar doen we het toch allemaal voor.

Heren dank voor de gezelligheid!
Gr. Edwin

Hierbij foto’s kriskras door elkaar en door iedereen gemaakt. Wellicht volgt er nog ene 2de serie…

One thought on “Beesd meeting 2011, pike on the fly

  1. Pingback: Beesd meeting 2011, pike on the fly (2) | Dyckers blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *