Langzaam maar zeker….

Krijg ik er weer grip op. T’is nog zoeken, veel verplaatsen met de bellyboot, de dieptemeter goed in de gaten houden, soms boven 20 meter diepte (en dan op 4 a 5 meter onder de oppervlakte) soms op 4 meter, maar langzaam maar zeker vind ik ze, die prachtige baarzen.

Vanmiddag een paar uurtjes op een flinke plas geweest met m’n 5 lat, de airflo deptfinder 190 grains (zinktiplijn die we binnenkort gaan omschakelen naar de sixth sense DI 7 om nog gerichter de dieptes af te kunnen vissen) eraan en een ep streamer van 7cm, niet te klein dus! Een paar kleine baarzen en deze mooie jongen van 35 cm die de vliegenlat goed krom trok. Wat zijn het toch prachtige vissen!!

3 thoughts on “Langzaam maar zeker….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *