Update Shop Enrico Puglisi & Fishpond

Gister laat in de middag 2 flinke pakketten uit USA binnengekregen, Enrico Puglisi & Fishpond. De shop is dus weer goed gevuld om de producten direct naar jullie te kunnen verzenden, een van de kernwaarden van Dyckers. Enfin de complete EP 3D Fibers assortiment is weer aangevuld waaronder EP 3D Fibers Blue, Baitfish Olive, Eel Green, Everglades, Menhaden, Mutton Snapper, Pilchard, etc. + uiteraard de EP Fibers met een goede voorraad White, Black, Blue Dun, Golden Olive Minnow, Kelly Green, Polar Bear, Orange, Sky Blue, Salmon Pink, Spearmint Green, Yellow, etc. Daarnaast zijn de EP Ultimate Fibers weer aangevuld, deze zijn iets stugger en langer (30cm) + hebben standaard al wat EP Sparkle erbij in zitten. Wij gebruiken deze fibers voor sandeels en groooote streamers. Verder zijn er nog flink wat andere zaken nieuw of aangevuld, zoals de brushes, de EP Sparkle (grote verpakking en geschikt om o.a. door streamers te verwerken voor dat beetje sparkle effect) EP Fibers Red voor het kiewtje, de EP 1 en 30 minute epoxy, EP Eyes in alle maten en kleuren en nog veel meer.

Wat betreft Fishpond hebben we nu ook de Swift Current Thermometer in Celcius op voorraad, daarnaast aanvullingen van verschillende bags, vliegvisvesten en ach kijk maar ff in de shop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *