De eerste van 2011 zijn binnen!

Druk weekend weer, en daarbij ook het gezin ontkomt niet aan de griep, kortom weinig vistijd. Toch er nog even op uit geweest, paar uurtjes maar, in de nieuwbouwsloten van de wijk en ff in de polder mastenbroek. De wijk was niet veel, een ukkie zie foto, maar mastenbroek toch ook weer twee wat het totaal op 3 maakt, niet verkeerd, de EP Pink Lady doet het dus ook in 2011! Wat was het zondagmiddag heerlijk weer, het leek wel lente. En ondanks dat het water door de sloten van Mastenbroek kolkte en dat vaak niet het beste water is voor esox, maakte de dikke vette 70tiger de uurtjes weer een heerlijke belevenis. Helaas ontglipte me deze snoek voor de foto.

Nog ff wat productnieuws: De A.Jensen Charon kits zijn binnen en kunnen direct geleverd worden. (de eersten zijn vrijdag al weer de deur uit gegaan) De A.Jensen High Tides zijn weer aangevuld en de #8 is ook weer verkrijgbaar. Laters, Edwin Team Dyckers.

3 thoughts on “De eerste van 2011 zijn binnen!

  1. Cornelis says:

    Voor mij dan vandaag ook de eerste….60cm.. op een firetiger EP-streamer.
    kheb meteen een afspraak gemaakt met die hele dikke volger in het heldere water van een nieuwbouwwijk….geschat boven de 90cm…en moddervet…

    grt.Cornelis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *