Aanvulling shop

Hoppa kerstavond en ja hoor daar is dan eindelijk het langverwachte pakket uit de USA met aanvullingen shop waaronder: Nieuwe tungsten beads (binnenkort in de shop), fly foam in verschillende kleuren, scud back voor de czech’n, brass eyes in verschillende maten, crazy legs zowel normaal als barred & speckled, vele verschillende kleuren, CDC van Hareline, de zo populaire stainless saltwaterhooks van Daiichi, oftewel de 2546 serie die wij ook voor bijna al onze vliegen gebruiken, verschillende soorten Danville & Uni bindraad, ultra wire en natuurlijk de Uni Mono die we voor al onze EP streamers gebruiken, onovertroffen en lekker goedkoop. DNA Holo Fusion aanvulling voor de clousers, sandeels, etc. Verschillende prachtige dubbing dispensers van Hareline waaronder de Ice Dub 1 & Ide Dub 2 dispenser, man voor nimfen wil je niks anders meer als je dit eenmaal hebt gebruikt, topdubbing, de steelhead hooks van daiichi met spearpoint die wij gebruiken voor de carpbols, de prettige Stonfo Regular Bobbin, de enige echte Krystal Flash van hareline, lead wire in de maten 0,15 en 0,25, McFlyFoam in verschillende kleuren, pseudo eyes, Glass Rattles in de maten 4 en 5mm, wapsi lead eyes voor de boenfishvliegen en zware clousers en de Cliff’s Bugger Beast in de junior en grote versie, ach en nog veel meer….

Fijne Kerstdagen!
Gr. Edwin
Team Dyckers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *