Bonefish avonturen met de vliegenlat!

Hallo Edwin,

Vorige week weer lekker aan het vissen geweest in warm tropisch water,.. het blijft heerlijk.
Een heerlijke week gehad, ’s ochtends voor het ontbijt lekker anderhalf uur op pad en daarna uitgebreid ontbijten. Om samen met mijn vrouw lekker te snorkelen, relaxen op het strand, of tijdens dat relaxen nog even (vaak succesvol en nu met fotograaf) een L-shrimpje te laten zwemmen.
Man wat heb ik lekker staan vangen, helemaal top gewoon.

’s Avonds op het rif in het donker (wel vanaf een steiger) met een biertje erbij streamers vissen en mooie jacks vangen, die laten een #10 diep gaan. Ook nog een onhoudbare diesel gehaakt, deze bleef maar gaan, uiteindelijk toen er nog een paar meter backing over was de boel maar geblokkeerd. Ik kan niet wachten tot ik weer mag!

Met vriendelijke groet, Leon Arendshorst

5 thoughts on “Bonefish avonturen met de vliegenlat!

  1. Perry says:

    Leon,

    Waar was je ……?

    mijn vrouw en kinderen zijn nu al enthousiast, en ik zeker.

    Lijkt me heerlijk vliegvissen, duiken, snorkelen en de familie bij de hand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *