Airflo levering……nou ja….

Voor de helft dan, niet echt blij mee, maar alla de voorraden kunnen weer deels bijgevuld worden. Wat betreft de polyleaders zijn we weer helemaal aangevuld, met onder andere de Saltwater 10ft clear intermediate en fast sinking, de titanium predator polyleaders voor snoek, de light trout 8ft clear floating etc. Tevens zijn de vliegenlijnen en zonnebrillen weer deels aangevuld, dat wil zeggen een paar van de smoke / grijze variant, want de bruine glazen zijn niet geleverd. Die komen dus nog, net als de rest van smoke /grey, wanneer exact weten we niet, onze excuses. Overigens is er niks mis met de smoke glasses, ik gebruik deze zelf al een half jaar naar volle tevredenheid in ieder geval…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *