Updates Dyckers, Pure Flyfishing Webshop

Juistem, de nodige pakketten zijn vandaag binnengekomen en de rest van de week zullen we de flyfishing webshop ook verder aanvullen, want er moeten ook nog wat pakketten binnen komen. Enfin op dit moment is het volgende van de bestaande producten weer aangevuld qua voorraad: EP Fibers White (heule veule), Red, Polar Bear, Purple, Black / EP 3D Fibers Grey, Everglades, Pilchard, Tarpon Streamer, Ocean Blue, Sand, Menhaden, Baitfish Belly / Foam Indicators (beetverklikkers) / Ostrich Spey Hackles Black, White & Chartreuse / Marabou Black, Chartreuse & Olive / DNA Holo Fusion White, Shrimp, Tan & Pink / Daiichi Xpoint Steelhead Hook DX510 Size 4 & 6 – de haak die we gebruiken voor karpervliegen, extreem sterk en scherp vanwege de Xpoint.

Vandaag zullen we de shop tevens verder gaan aanvullen met de nodige nieuwe producten, waaronder super hair (van hareline, soort kinky fibers) pseudo hair, ultra wire, vinyl rib en nog veel meer…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *