Eindelijk, de eerste 30plussers zijn binnen, super!

Vanavond nog ff 2 uurtjes wezen peddelen. Dieptemeter erbij, 2 vliegenlatten, de 5 met zinklijn voor baars en de 7 met zinklijn voor snoek als die zich laat zien. Alhoewel ik na een tijdje wederom een flinke school op het scherm te zien kreeg, met flinke strepen eronder (dat moet wel snoek zijn toch denk ik?) kreeg ik de 7 lat niet krom…

Maarrrrr de 5 lat daarentegen. Eindelijk, langs een talud van pakweg 6 meter werd de EP Streamer van 7cm (chartreuse & wit) gepakt en een mooi gevecht volgt! Even denk ik nog aan snoek , of wie weet snoekbaars maar dan komt de kopschudder boven, eindelijk een dikke vette dertigplusser. 36cm om precies te zijn, hoppa, ze zijn er!! En dit is waar ik naar op zoek ben geweest, prachtig. Tezamen met een wonderschone zonsondergang kan dit korte avondje niet meer stuk en komt deze absoluut in de archieven terecht, dit smaakt naar meer!!

Laterssss Edwin

3 thoughts on “Eindelijk, de eerste 30plussers zijn binnen, super!

  1. Gerlof says:

    Gaaf werk ja dat baarzen vanuit de bellyboot. Ik heb in het verleden ook veel op die plas gevist. Ja, al voordat die wijk er stond, dat waren NOG mooiere tijden.

    Gr. Gerlof

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *