En dan zit je er middenin…

Na minimaal 1 km !!!! peddelen, verscheen er dit op het scherm, oeff, grote wolken vis en daaronder kleine vlekken, juistem het was feest, hoppa!!

Enfin, de dieptemeter is dus binnen en het bevalt uitstekend! Op o.a. Ovm en plassen in de buurt gebruikten we er al 1, dat wil zeggen Thomas had er al een, maar zo zelf peddelend komt er toch weer de nodige informatie naar boven. Alhoewel ik in de loop van de jaren het water behoorlijk heb leren lezen en aan de hand van golven, windstille vlakken, duikende aalscholvers enzovoorts geeft de dieptemeter nieuwe informatie prijs. Zo bleek er een school vis halverwege water te liggen, waarbij de dieptemeter 14 meter aangaf, zo vond ik een onderwaterberg met een verloop van 14 meter naar 2,5 meter met daar langs de nodige scholen vis en zo kan ik nog wel ff doorgaan. Maar de komende tijd zal ik het e.e.a. posten betreffende me bevindingen, voor vandaag was het in ieder geval dikke pret!!

Gr. Edwin

3 thoughts on “En dan zit je er middenin…

 1. Vincent says:

  Mogge!
  Deze Eagle heb ik ook nog op mijn lijstje staan…
  ben benieuwd naar jouw bevindingen..!
  Lekker wel he…zien waar je boven dobbert?!!
  hoi,Vin
  (neuh…nog steeds geen gezwiep of gebuikdobber voor mij hoor…)

 2. Brian says:

  Kijk eens aan uitbreiding op het arsenaal. Wel mooi hoor, de frequentie waarmee jij een een bellyboot zit komt zoiets zekers van pas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *