Little EP Circle Mackerel Fly

Binnenkort gaan we weer, op zoek naar zeebaars, makreel en fint. Langs de Nederlandse kusten, toeren in Noord Holland, of toch de Zeeuwse delta. Enfin vele klanten vangen momenteel eindelijk goed zeebaars met o.a. bovenstaande streamer die we op aanvraag voor hen gemaakt hebben. (voor diegene die het nog niet weten, we binden dus ook op aanvraag specifieke streamers) Naast de Little EP Circle Mackerel Fly zullen we de shop snel verder gaan vullen met nieuwe vliegen. Bij interesse in bovenstaande streamer check: Little EP C Mackerel ‘7

Wil je hem zelf binden, dan heb je het volgende nodig:
Haak: Daiichi Saltwater Circle 3847 size 1/0
Buik: EP 3D Fibers Baitfish Belly
Rug: EP Fibers Steel Blue
Sparkle: EP Sparkle
Eyes: 6mm epoxy eyes
Afwerking: watervaste zwarte stift & EP Epoxy 1 minute

Gr. Edwin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *