Merel Anna Kerssies

Afgelopen dinsdagnacht was het eindelijk zover. Om 2.59 uur is onze lieve dochter Merel geboren. Aangezien vele vrienden, kennissen en klanten zowel de moeder Mirjam als de vader Edwin kennen, vinden we het leuk om hier een fotootje te plaatsen van de kleine (b)engel.

Uiteraard is het erg hectisch allemaal, maar we zullen alle bestellingen gewoon uitvoeren! Oja binnenkort ook vele nieuwe producten online, van nieuwe bindmaterialen tot nieuwe vliegen waaronder effectieve door ons ontwikkelde / gebonden sandeels, krabben en streamers, maar dat zien jullie snel. Nu weer snel terug naar mijn prachtige meissie en de stoere, lieve mama.

Gr. trotse papa, Edwin

18 thoughts on “Merel Anna Kerssies

 1. erik van lente says:

  Hoi Edwin en Mirjam

  Van Harte gefeliciteerd met dit kleine wonder..Wij moeten nog 7 weken en dan komt ons wondertje…

  Geniet Er van!!

  Groet Erik van Lente

  Asten

 2. hindrick says:

  Edwin en Mirjam, beetje laat maar van harte gefeliciteerd met de Kleine Meid. nu al weer een goede maand oud zie ik. nog genoeg slaap??

  mvg
  Hindrick

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *