Vliegvissen op karper en Tom flikt het ook!!

Hoppa werd ik daar vanavond even om de oren gevist door Thomas, in nog geen anderhalf uur tijd pakte hij er twee. Ik nadas noppes dus, ja twee missers, pfff. Maar het was goed vertoeven zo, meer fotograaf gespeeld dan gevist, klasse Tom en slim en goed gevist. Onder de bomen weggeplukt stond de hengel dus regelmatig krom en vooral die 14 ponder mag er zijn, feli!! Later kwam chris ook nog ff kijken, maar na nog 1 misser vond ik het welletjes, enfin ze zijn los, wel weer gaaf hoor!!

3 thoughts on “Vliegvissen op karper en Tom flikt het ook!!

  1. Likkoe himself says:

    Mooie foto’s!
    Slootje ziet er overigens ook perfect uit.
    heb zelf gisteren geblankt op de Randmeren, maar kon ook helaas pas om 21u aan het water zijn, dus op zicht lukt dan niet meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *