Reng, m’n nieuwe aftma 8 hengel hoepeltje rond

Hoi Edwin,

Gisteren na het eten aan het struinen geweest door de polder. Bij het laatste water aangekomen, zag ik in de verste hoek een 3-tal karpers zwemmen, na het nodige klim- en klauterwerk in die hoek aangekomen. De vissen, 2 schubs en een mooie spiegel weer gelokaliseerd, je kunt je voorstellen, dat mijn voorkeur naar de spiegel uitging.
Voorzichtig de spiegel aangeworpen en de interesse was er meteen! Ze zwenkte af naar beneden en ik zag haar de carpbol nemen. Reng, mijn nieuwe aftma 8 hengel hoepeltje rond, en na een gevecht, waarbij de hele vliegenlijn eruit ging, heb ik deze prachtige spiegel kunnen landen. Je kunt je voorstellen dat ik erg tevreden naar huis ben gegaan.

Met vriendelijke groet, Leon Arendshorst

3 thoughts on “Reng, m’n nieuwe aftma 8 hengel hoepeltje rond

 1. Auke says:

  De karpers vliegen ons weer om de oren…
  Ik moet mijn eerste nog vangen, inspirerende verhalen dus!

  Wanneer zijn de Daiichi Xpoint haken weer binnen?

 2. Dyckers, Pure Flyfishing says:

  Hoi Auke,
  Het pakket met o.a. de Daiichi Xpoint Steelhead X510, McFlyFoam Clown Package etc. zit nu in het vliegtuig deze kant op vanuit USA. Ik verwacht het zaterdag of begin volgende week binnen. Zodra het binnen is, zal ik er zeker een blogmelding van maken!
  Gr. Edwin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *