Klasse Jeroen!

K`weet dat het niet meer mag maar kon het niet laten om effe te gaan snoeken 😛 Zie hier het prachtige resultaat van mijn eerste vis in de bellyboot en mag jij 3x raden aan wat voor streamer!
Haha m’n zelf gebonden ep streamer 😀 De EP streamer gaat machtig mooi door het water trouwens en de bellybootjes zitten ook perfect! Je voelt je echt een koning op het water, wat is dat gaaf zeg!!! Gr. Jeroen

Note Dyckers: Bikkels! Klasse Jeroen, fijne bootjes he die van Mac Fishing, zoals de Mac Fishing Hi & Dry Camouflage! Enne wat betreft snoek, het mag wel en toch weer eigenlijk niet. De wet geeft aan dat je alle gevangen snoek moet terug zetten (en dat deed je toch al…) en dat je tevens tot eind maart met groot kunstaas zoals EP pikestreamers mag blijven vliegvissen. Kortom je kunt nog enkele weken hoor, vangze!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *