Brasem, voorn, Pinknimph en Mr. Czech

Alhoewel op mijn favoriete winterstek nog steeds het nodige ijs lag, ben ik er toch vanmiddag naar toe gegaan. Even uit de drukte, ff wat visjes vangen aan de vliegenlat. Makkelijk was het niet, maar toch ving ik in het korte anderhalf uurtje tijd wat ik had enkele niet al te grote voorns en een leuk brasempje. Na een aantal nimfen te hebben getest waren de vangers vandaag de Czech 1 en de pinknimph H, waarbij de laatste meerdere malen met volle gretigheid werd gepakt. Logisch want het water was nog niet al te helder (wat normaal gesproken wel het geval is) want bij helderheid neig ik vaker naar natuurlijke kleuren….enfin het was weer leuk, snel weer eens doen!
Latersss, Edwin Kerssies / Team Dyckers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *