Herman en zijn Big Mama!

Op de laatste dag van de voorjaarsvakantie en tevens de laatste dag van het officiële snoekseizoen moest het nog even gebeuren. De EP-streamers werden aan de lijn bevestigd en er kon gevist worden. Een nieuwe locatie was gevonden en samen met vismaat Hendri de streamers te water gelaten.

Na enige tijd was de eerste snoek van 60 cm een feit. Hierop wist Hendri me aan te moedigen door voor te stellen om als volgende een metersnoek te haken. Dat zou een verbetering van mijn PR van 83 cm zijn (ook al aangeboden door Edwin in der tijd).

En jawel, dat is gelukt!

Op een EP-fireman kwam na een stevig robbertje vechten kwam deze mooie snoek te land, 102 cm!!!!! Kort na het nemen van een aantal foto’s weer keurig teruggezet om later nog eens te vangen. Zou het nog lukken voor 1 april? Herman van der Veen

Note Dyckers: nogmaals van harte gefeliciteerd met deze mooie vangst Herman! Dat er nog maar vele metersnoeken mogen volgen aan de EP Pikestreamers. De prijs – die je terecht hebt gewonnen – komt z.s.m. jouw kant op. Gr. Edwin Kerssies Team Dyckers.

One thought on “Herman en zijn Big Mama!

  1. Henk says:

    Jo

    Ha is je eindelijk gelukt he.
    super ben trots op jullie 🙂

    gefeliciteerd.

    met de 102 cm
    hahaha nu wordt het alleen maar moeilijker voor je

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *