Zoeken en nog eens zoeken, maar geen…

….Snoeken, bah. Zaterdagmiddag op pad geweest, halleluja wat een sneeuw zeg, prachtig hoor, het is genieten en ja ik wil die sneeuwsnoek wel, een aantal jaren terug is het me gelukt (zie fotoalbum onder media) maar deze middag was het zoeken en nog eens zoeken, naar een wak, wat is het snel gegaan zeg, alles ligt dicht, op de ijssel na. Maar dat is nu niet de stek om in dit jaargetijde te zoeken naar snoeken. Ben langs vele vaarten, grote wateren en polders gereden, maar op enkele worpen na was er gewoonweg geen open stuk te vinden. De -3 graden die de thermometer aangeeft, lukt wel voor een 10 tot 15tal minuten, maar ja als er geen open water te vinden is dan houdt het op. Het is op dit moment dat ik dit tik knetterdruk, maar als ik de komende dagen nog een uurtje kan vinden, dan ga ik er zeker nog op uit, want die sneeuwsnoek staat hoog op het verlanglijstje!!

Zondag met een thermoskan vol met heerlijke choco een wandeling gemaakt op de veluwe, er was geen mens in de weide omtrek te bekennen, prachtig, boomklevertjes, merels, kuifmezen, koolmezen en natuurlijk “ons” roodborstje, hert-sporen en jawel enkele voetstapjes van wilde zwijnen, geen grote dieren gezien, maar het was heeeeerlijk!

2 thoughts on “Zoeken en nog eens zoeken, maar geen…

 1. Vincent says:

  ooh man…dat ijs. die sneeuw…
  allemaal prachtig (tot iemand “even” zijn auto in de mijne parkeerde…)voor foto’s…
  maar niet voor van vissenstein; en ik was nog wel eindelijk klaar om die #8 Jensen uit te proberen…
  dan ga ik nu maar weer plannetjes tekenen voor de verbouwing van de WC…ach ja vakantie…
  fijne kerst allemaal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *