Nieuwe EP fibers en meer…

Eindelijk het pakket is binnen. De komende tijd zullen we een aantal nieuwe producten aan onze bindafdeling toevoegen en op dit moment zijn we de voorraden op de website aan het bijwerken, kortom jullie kunnen het volgende weer bestellen:
* producten met een ster zijn nieuw en worden later aangevuld.

EP Fibers: White, Lt Olive*, Yellow Chartreuse, Polar White*, Orange, Green Chartreuse, Sage*, Salmon Pink*, Steel Blue*, Yellow.
EP 3D Fibers: Grey, Everglades*, Pilchard*, Tarpon Streamer*, Menhaden*, Purple*.
EP Silky Fibers: White, Red*.
EP 3D Silky Fibers: Grey*, Muddler*, Shrimp Pink*, Squirrel tail*, Rainbow*, Olive.
EP Shrimp Dub Brush: Clear, Pearl, Grey, Hot Orange, Tan, Shrimp Pink, Reddish Brown*.

Tevens zullen we de volgende producten binnenkort aan de shop toevoegen: Silver 3D Big Fish Eyes 13mm, Brass Eyes small/medium/large, Bonefish tan barred crazy legs, verschillende andere kleuren crazy legs, Daiichi X Point Steelhead Hook DX510 size 4 en size 6 (onze karperhaak!!), medium football indicators pink, mc fly foam in de kleuren geel, pink, orange en natuurlijk de befaamde clownpackage wat een super materiaal is dit voor carpbollen en natuurlijk zalmeitjes, large pseudo eyes yellow pupil nickel, zap-a-gap, zap gel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *