Snoek en de stadswateren…

Na een prachtige wandeling op de veluwe samen met Mir en Abel – waarbij we nog een groot edelhert, met een echt prachtig gewei tegenkwamen, wat een beest! – besloot ik gistermiddag zo rond 15.00 nog even wat stadswatertjes in de buurt op te gaan zoeken, zoeken naar snoeken dus. Ik houd het vandaag kort maar krachtig, wat een leuk feestje, 3 snoeken en 1 misser, allen in de categorie 70-80cm, mooie vissen, kleine koppen, vet lichaam, het was dus zeker succesvol, in het kraakheldere water zag je alle aanbeten, kortom genieten.

2 thoughts on “Snoek en de stadswateren…

  1. Cornelis says:

    Sir fish-a-lot…. lekker bezig Edwin.

    de presentatie van gisteravond was leuk man , machtig mooi spul dat EP.. nog een beetje op tijd terug in het Zwolse ?

    grt. Cornelis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *