Snoeken & Haven in 1.

Vanochtend eerst met Thomas een haventje wezen bezoeken, maar dat was niet veel. Na een minimaal tikje en een prettig gesprek met een local werd het ons duidelijk dat we hier vandaag niet moeten zijn. Jammer, we hadden er net zo’n zin in. Thomas kan alleen vanochtend dus we hebben nog 1,5 uur om het elders te gaan zoeken. Snoeken vraag ik? yep laten we nog even de polder in gaan, ok dan! In de middag moet tom wegens verplichtingen naar een forellenvijver, en toch, we zijn er eigenlijk nooit te vinden, toch zie ik aan hem dat hij er best wel zin in heeft, alhoewel hij ontkent. Enfin eerst snoeken dus en na enkele worpen krijg ik een aanbeet, shit mis. Ik probeer het nog, maar de snoek laat zich hierna niet meer zien. Op naar stek 2, een mooie redelijk heldere vaart bij een brug. Niet veel later is het dan toch raak, een kleintje maar wel een goed vechtertje. En dan is het al weer tijd, het is kort maar krachtig, laterssssss

Vanmiddag rond 15.30 begint het toch nog te kriebelen. Die voorn moet er zitten, ik besluit nog even naar de haven te gaan. M’n 3tje, 2 nimfen (icedubbing, binnenkort zal ik een winterpakket maken voor de shop) en een beetverklikkertje. En ja hoor daar gaat ie, hangen, een mooie voorn van 25-30, snel terug en niet veel later gaat de beetverklikker weer, hehe, mooi man. Binnen 1,5 uur vang ik zo nog pakweg 25 voorns (en een kolblei) ze zitten er dus toch wel! (altijd goed zo tegen het eind van de dag) Nog niet zo groot en kogelrond, maar dat komt wel….

Ps. Thomas belde later nog en ja hoor hij had er meer dan 15 op de vliegenlat en vele dobbervissers eruit gevist, klasse man!

One thought on “Snoeken & Haven in 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *