Dyckers magazine issue 1

Eindelijk is het zover, Dyckers magazine issue 1 is uit. Via deze weg willen we de volgende personen / bedrijven bedanken voor het mogelijk maken van deze uitgave: Johan Persson Friberg, Johannes van Dijken, Jasper Vos, Gerhard Koster, Thomas van der Veen, Maarten Bruinenberg, al onze vismaten, join HANDS (reclamebureau), Danielsson, Enrico Puglisi (EP Products), Fishpond, A.Jensen Flyfishing en iedereen die we onverhoopt vergeten zijn.

Mochten jullie als klant een leuk artikel willen schrijven, met een paar mooie foto’s erbij, schroom je niet, maar stuur het op en het zal in de eerstvolgende uitgave geplaatst worden. Voor nu veel kijk en leesplezier: Dyckers magazine

13 thoughts on “Dyckers magazine issue 1

 1. hindrick says:

  mooi web magezine.
  nog niet alles gelezen maar zal dat zeker wel doen.
  mooie nederlandse tegen hanger van This is fly.

  ga vooral zo door heren

 2. hindrick says:

  mooi web magezine.
  nog niet alles gelezen maar zal dat zeker wel doen.
  mooie nederlandse tegen hanger van This is fly.

  ga vooral zo door heren

 3. Vincent says:

  Yessssssssssss!
  Lekker moeders!
  Hartstikke mooi,leuke verhalen; vooral (weer) mooi fotowerk…
  (alleen nog ff die zwarte balkjes in de pics uit het middengedeelte halen…da’s grafisch echt niet keurig),
  maar wat een genot!
  thnx,Vincent

 4. Dyckers, Pure Flyfishing says:

  Och och Vincent toch 😀 Kortom ech nie, hehe, thx mannen en vrouwen (jaja ook wat leuke mailtjes gehad!!) over pakweg 2 maanden zal er weer een nieuwe komen, ben nog op zoek naar een of 2 interessante nederlandse artikelen, dussuuuh wie komt? Wij maken er wat moois van…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *