Nieuwe producten en meer…

Cornelis – onze encyclopedie wat betreft wetenswaardigheden op het www – stuurde weer eens een zeer interessant mailtje met de EP Squid als onderwerp, kijk zelf maar, olala: Dan Blanton Forum

Nieuwe producten:
Het gaat hard momenteel, de ep snoekstreamers worden steeds meer gebruikt, mailtjes met vangsten worden nu regelmatig gestuurd naar ons, thx!! Enfin maar we proberen dus de voorraden goed op pijl te houden, zodat jullie binnen 24 – 48 uur de bestelde producten ook echt binnen hebben, klaar om te gaan binden of direct te vissen. Vanaf vandaag zijn de volgende producten weer leverbaar: EP Fibers Black, EP Fibers Red (denk aan het kieuwtje bij snoekstreamers!!) EP Fibers Shrimp Pink (ideaal voor de buik van een snoekstreamer, of natuurlijk de rug van de pattegrisen) EP Kelly Green (rug van de snoekstreamer EP Kermit), EP 3D Fibers Eel Green, EP 3D Fibers Baitfish Belly (perfect voor de buik, de fibers bestaan uit wit en licht geel, echt een aanrader zeker omdat wit uitverkocht is) EP 3D Fibers Anchovy (o.a. de buik van de EP Kermit) EP 3D Fibers Brown, 1 minuut epoxy van enrico Puglisi (de epoxy die we momenteel gebruiken voor al onze streamers!!) 30 minuten epoxy van Enrico Puglisi, EP Sparckle Brush Pearl Magic, EP Shrimp Dub Brush Light Olive, EP Shrimp Dub Brush Grey (nieuw), Epoxy Eyes 4mm Gold!!! en de EP Trigger Point Fibers in de kleuren: Spinner Wing, Lemon Grey, Pale Morning Dun, Blue Winged Olive, Cinnamon Caddis.

Latersssssss, Edwin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *