Alweer een prachtige poldersnoek…

Alweer een prachtige poldersnoek, gaat lekker zo. Gisteren rond 15.30 nog ff de polder ingedoken, omdat het zo’n prachtig weer was. Grote zwermen vogels zag je als baitschools – zoals we ze onder water kennen – door de lucht dansen, magnifiek gezicht. Het water wat ik beviste was ietwat bruin, dus besloot ik om het weer eens met de EP Chartman ’19 te proberen, die dan toch wat beter opvalt als bijv. de ep fireman die mijns inziens qua kleur een beetje wegvalt zodra het water bruinrood is. Enfin de Chartman danste mooi door het water heen, een flinke kolk, hangen enhet feest kon beginnen, wat zijn ze sterk de laatste tijd zeg! Een aantal machtige spurts volgden, waarna ik deze dikke dame kan landen na pakweg 5 a 7 minuten, een goede dril voor een snoek! Ff wat fotootjes, opmeten (91 cm) en terug mag ze. Das nu al de 4de 90tiger in 4 weken, waarvan 3 uit de polder en eentje tegen de meter was. Enfin wat was het weer goed vertoeven na een dag hard werken!

4 thoughts on “Alweer een prachtige poldersnoek…

  1. Dyckers, Pure Flyfishing says:

    Thx heren!
    Btw het gaat erg lekker de laatste tijd inderdaad. Ik vis al vanaf mijn jeugd op snoek, waarvan de laatste 15 jaar enkel en alleen met de vliegenlat en kan me eigenlijk niet herinneren dat een seizoen zo goed is gestart dan 2009/2010! Veel en vooral grote snoek! Alles uiteraard aan EP streamers. En er ligt er nu een klaar van 32 cm (groen / geel) voor de echte big mama die gaat komen 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *