Nieuwe producten / updates shop – extra update

Extra Update: naast onderstaande updates zijn de Partridge Ad Swier Absolute Pikehooks 4/0 (meest gebruikt voor snoekstreamers) en 6/0 weer aangevuld en tevens de Partridge CS54 in de maten #4, #6, en #8. (shrimphook) Oja de Grandslam vliegendozen van C&F zijn ook weer aangevuld…

Updates shop: “Uni Thread white, olive, chartreuse, tan”, “Uni Thread mono” (meest verkocht ideaal voor ep streamers), “Coneheads”, “EP Fibers black, red, yellow, orange”, “EP 3D Fibers Baitfish Belly, Blue, Olive”, “EP Shrimp Dub Brush Pink, Clear, Pearl, Olive”

Nieuwe producten shop: “EP 3D Fibers Blue (iets “blauwer dan de ocean blue)”, “Uni Thread orange, tan”, “Stick on eyes 4mm, 6mm”, “3 D Epoxy Eyes Red & Gold in de maten 3, 4, 6, 8, 10mm”, “EP Trigger Point Fibers Yellow Sally & Rust”, “Daiichi Stainless Saltwater 2546 1/0 en 2/0, prachtige maat voor (zoutwater)streamers rond de 10 a 15 cm”. Deze producten worden vandaag of morgen aan de shop toegevoegd…

LET OP: er zijn wat aanvragen geweest voor o.a. de EP Fibers Orange, hier hebben we maar een beperkte levering van gekregen en zijn er nog enkele zakjes op voorraad!! Bij interesse wees er dus snel bij…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *