Uitwaaien en toch nog…

Brian was vanmiddag ff op bezoek. Uiteraard werd er eerst het nodige gebabbeld, over ep fibers (wat een prachtexemplaren had hij gebonden en tevens wat nieuwe soorten vliegen die we binnenkort in de shop gaan opnemen – later meer) maar ook over snoeken, de targets van het afgelopen jaar zoals karper op de vlieg (wat hem meer dan eens is gelukt zie o.a. hier) en natuurlijk over zijn aankomende trip – oef nog 2 weekjes have fun gozerd!! – naar de tropen. Daarna moest er natuurlijk nog ff gezwiept worden. Eerst vanuit de belly in de prachtige weerribben, wat is het hier toch ongelooflijk mooi zeg, helaas werkte de snoek niet mee, maar later in de verschillende polders die in de omgeving van Zwolle te vinden zijn. Veel tijd hadden we niet – mijn meissie kwam op tv vanuit onze straat bij rtl4’s eigen huis en tuin – toch lachen die tochtstrips in ons huissie, net als een buurtbewoonster die in onze woonkamer ff een thermostaattest deed met die thomas – enfin we doken dus nog eventjes de polder in. Eerst een vette kolk, maar die miste, echter later was het dan toch nog raak…en met een heerlijk zonnetje, reetjes op de achtergrond en het prettige gezelschap van Brian was de middag meer dan geslaagd, esoxtime I love it!!

2 thoughts on “Uitwaaien en toch nog…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *