Aanvulling shop…

Zojuist weer wat pakketten binnengekregen met aanvullingen voor de shop: ep (3d) fibers, ep shrimp dub brushes (begonnen al weer op te geraken), ostrich spey hackle en dan vooral de kleuren black, pink, orange en white die nu dus weer op voorraad zijn. Tevens de collectie marabou uitgebreid welke binnenkort online zal komen te staan. Ook is de cactus chenille – zwart, pink, pearl ideaal voor bobies, etc. – weer aangevuld, net als de angelflash, 3d epoxy eyes 3mm, 6mm, 8mm, 10mm en ice dubbing. (ook wat nieuwe kleuren die vandaag of morgen online zullen worden gezet) last but not least gaan we nu de 1min en 30min epoxy van Enrico Puglisi verkopen voor de liefhebbert (paar tubes om mee te starten, bij interesse wees er snel bij..) en als afsluiting gaan we EP Trigger Point Fibers voeren, het nieuwe product van Enrico. Zijn uitleg is als volgt:

EP-Trigger Point International Winged Fibers are specifically designed by innovative Australian fly fisherman and fly dresser Mick Hall and myself to match a multitude of wing and body colors found in the insect world. The wings of Mayflies such as March Browns, Green Drakes, Blue Winged Olives or the fabled Morning Dun can be easily matched. You can select a carefully designed EP-Trigger Point International blend to match just about any flying insect from Mayflies, Caddis, Midges or Stoneflies. You even have the option of blending your own individual colors. Not only are EP-Trigger Point International Winged Fibers marking-pen friendly, but they are treated with Water Shed tm a permanent waterproof coating from HARELINE DUBBIN, Inc. to assist in maintaining the look of the wing that you have created. There is no need to fish with wings all messed up with a sticky gel. These 8” long fibers are an exclusive offering. Available in 17 colors.

ENFIN: we beginnen met 6 kleuren namelijk Cinnamon Caddis, Spinner Wing, LT March brown, Lemon Grey, Quick Silver en Black. Ze zijn trouwens uitstekend geschikt voor kleine streamertjes, sculpins etc.!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *