Big EP sandeels

Van een klant kregen we afgelopen weekend een vraag of we ook echte grote ep sandeels konden maken. Er zitten namelijk momenteel behoorlijke scholen sandeels langs onze kust waarvan sommige echte grote formaten hebben. 1 + 1 isnogsteedstwee, want reken maar dat hier de grote zeebaarzen op jagen. Enfin terugkomend op de vraag van een klant van ons, natuurlijk ken dat! Et voila echte grote ep sandeels van 15 cm zijn het resultaat, gebonden op de scherpe zoutwaterhaak Daiichi 2546 1/0 en waarbij de epoxy een stukje achter de haakbocht is gebracht wat het omslaan van de fibers om de haakbocht minimaliseert.

Ps. als je specifieke wensen hebt mbt het kopen van vliegen, kun je ons natuurlijk altijd een mail sturen!

2 thoughts on “Big EP sandeels

  1. Cornelis says:

    15 cm groot ?? wow…( haha) een clouser van 22cm heeft mij ook al een zeebaars van 45cm opgeleverd….dus te groot zijn ze niet gauw.
    wie zou toch die klant zijn die deze ep sandeels heeft besteld ??

    grt. Cornelis

    p.s. : ze krijgen a.s. zaterdag zwemles…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *