Pakweg 25x fun!

Rond 20.00 uur was de bellyboat opgeblazen en kon ik aan de wandeling beginnen richting plas. Vanavond gaan we een paar uurtjes dobberen op zoek naar baars. Er staat nog een goede kabbel echter dat is goed te doen in de Hi and Dry Dxl, wat toch wel wat anders is, dan mijn oude ronde bellyboat, of zoals Brian prachtig omschreef, die oude donut. Enfin de 5 lat is mee, een rio 150 zinklijntje eraan en zoeken maar. Langs de taluds kijken of er nog scholen baars te vinden zijn. Zo onderhand ken ik de plas redelijk, zodat ik weet waar de taluds zich ongeveer bevinden. En niet veel later voel ik dan ook de eerste felle tikken. Het belooft een prachtige avond te worden met vele baarzen, zo rond de 25 stuks, de een wat kleiner rond de 20 cm, de ander echt de lat kromtrekkend en rond de 35 cm. Een prachtvisserij met veel fun en dat zo vlak achter de deur.

De baarzen zijn gevangen op enkele ep silky streamertjes en de mrmuddler yellow (zie vliegenshop voor details)

One thought on “Pakweg 25x fun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *