En nog maar eens een esox, kleiner dit keer…

Vanavond op pad, tussen de buien door, samen met Thomas aan de prachtige ijssel. Tja we zoeken het wel op, makkelijk is het niet, snoek op de ijssel. Mooi zijn ze daarentegen wel, machtig sterk ook. Vanavond was het slecht, vele kribben hebben we afgevist, een enkele roofblei zien jagen, maar deze waren zo snel weg, dat ze gekomen waren. En toen net voor het echt donker werd, was het dan eindelijk raak, een kleintje welliswaar, maar alla next time better. Het was wel heerlijk toeven en de EP streamer deed weer zijn werk.
Latersssssss!

Ps. sprak nog een snoekbaarsvisser die al vele jaren zijn geluk beproefd met stukjes vis en jaja ook levende visjes. Had gezeten van half 4 tot half 10 en totaal geen beet gehad, tja het kan ook zo gaan, that’s fishing!

One thought on “En nog maar eens een esox, kleiner dit keer…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *