Peter & Baggelhuizen

Bericht van Peter wonende in het noorden en regelmatig vertoevend aan de plas van het NNVV in het recreatiegebied baggelhuizen te Assen. Onlangs had Peter een bestelling geplaatst voor verscheidene EP fibers en na wat onderlinge communicatie m.b.t. het binden van kleine streamertjes was het hem gelukt om een paar mooie streamers te maken. Niet veel later kregen we het bericht dat Peter een succesvolle ochtend op de forellenplas heeft gedobberd, waarvan bovenstaande regenboog een van de vangsten was. Uiteraard aan een EP streamertje…. Leuk bijschrijft van Peter – we wisten het natuurlijk al – maar nu heeft Peter het ook in de praktijk ervaren: ” Wat mooi spul onder water. ” Juistem!!! dat er nog maar vele mogen volgen Peter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *