Gekte, wat een seizoensstart.

Zoals beloofd enkele posting terug, gaan we verder met de updates van de laatste maand. Want was het gekte, totale gekte. En we zijn er nog niet, want 2 van m’n maatjes hebben ook flink toegeslagen, daarover later meer.

Maar ter illustratie, naast de 116 van de vorige posting, zijn er de nodige snoekbaarzen en snoeken de revue gepasseerd, waaronder 4 meterdames, met als grootste 120, in dezelfde sessie wist ik nog een 109 te landen. Over gekte gesproken… En wat kunnen ze doen nu, want dat zie je niet in februari als ze op vol gewicht zijn (en ik het ook prachtig vind) maar ze kunnen jumpen en runnen, die 120-er jumpte, holy, en runde, runde, of hoe zeg je zoiets, nou ja die nam een loop met me. Magisch gevecht. Het was een feessie. Een feessie die ik niet snel zal vergeten. Nu hop, op zoek naar nieuwe wateren, want deze dames zijn van deze spots al weer vertrokken naar de wintergronden. De zoektocht, het mooiste wat er is. Bijgaand wat plaatjes bij de praatjes. Gr. Edwin

Ps. het gaat hard met de aanmeldingen voor het Dyckers Predator Weekend (zie menu) en we staan nu op pakweg 20 man na anderhalve dag communicatie. Dus mocht je geïnteresseerd zijn, wees er snel bij. we hebben er zeer veel zin in!

gekte3

gekte4

gekte2

gekte5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *