Pikes, big mama pikes! And more.

Oooo wat zijn ze dik nu, de dames, in vol ornaat, klaar om over enkele weken vele babysnoekjes te wereld te brengen. Ja ze liggen veelal ondiep!

Allereerst moet ik me even verontschuldigen. Na de nodige problemen met de blog en ook nog een computer crash, heeft het even geduurd voordat er een update hier plaatsvindt, excuus!

Maar we zitten niet stil, dat hebben de winkelbezoekers gemerkt. Langzaam aan het voorbereiden voor de heerlijke lente. Zo hebben we tegenwoordig ook de nodige reservoir streamers en blobs in de shop op voorraad, uiteraard Stroft leaders in alle lengtes tot 15ft voor de schuwe forel, stroft gtm en fc, hanak haken en beads, airflo en zo nog meer, dat u het even weet, voor een zeer goede prijs. De Patagonia collectie wordt verder uitgebreid met ook een aantal zeer aantrekkelijk geprijsde items voor deze topkleding, kom gerust even kijken, net als de waders, waadschoenen en meer.

Ook van Loop hebben we de supernieuwe Evotec Cast series binnen in 9ft #9 en 9ft #10, wordt later uitgebreid. En ach nog zoveel meer.

Voor nu even wat plaatsjes van de afgelopen weken met prachtige februari snoeken en ook snoekbaarzen, van dat wonderschone grote water. Langzaam maken we ons wel op voor de lente en er staat een karper info avond of dag in het verschiet, vliegvissen op karper natuurlijk, een prachtvisserij, daarover later meer, nu nog even snoeken! Oja en die nieuwe Lowrance Hook 4x inclusief downscan, oefff wat een info, wat een verschil.

3 thoughts on “Pikes, big mama pikes! And more.

 1. Robbert Zalm says:

  Wat een prachtige platen. Het is inderdaad te hopen dat deze voor een hoop nageslacht gaan zorgen. Kom gauw weer eens buurten

 2. Mark Dontje says:

  Hoi Edwin,

  Wat een monsters! Prachtig!
  Ik was een tijdje geleden bij jou in de winkel en hadden we het over karpervissen op de vlieg, omdat ik dat dit zomer en voorjaar wil doen in de polder. Ik ben erg geïnteresseerd in de karperdag!

  Groet,
  Mark Dontje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *