Proostende klanten, pikes en de nodige nieuwtjes

Zeg hoe staat het ervoor? Zie weinig op de blog de laatste week gebeuren hoorde ik vandaag nog een klant zeggen. Kortom tijd voor wat updates. Heb het zelf afgelopen weekend flink te pakken gehad, maar gelukkig aan de betere hand. Hierdoor wel een lezing over het vliegvissen op grootwater moeten afzeggen afgelopen maandagavond bij de altijd gezellige vliegvisclub te Venlo, maar gelukkig kan dat verplaatst worden naar volgende week maandagavond, dus tot dan heren!

De afgelopen weken ook erg druk geweest met natuurlijk de vele bestellingen, maar ook het binden gaat in rap tempo door. Grote aantallen Dyckers snoekstreamers vinden hun weg naar binnen- en buitenland, met soms erg leuke berichten van de klanten. Tevens de nodige streamers voor het tropische zoute, jacks, snooks, poons en het is merkbaar dat er weer flink wat gasten achter de bones aangaan. Succes! Ooo zo heerlijk…

Naast het snoeken, snoekbaarzen en baarzen wordt er ook in sommige havens goed voorn gevangen. Hier maken we regelmatig nimfpaketten voor, o.a. 25 en 50 stuks, voor meer info gewoon even contact opnemen.

De Airflo Sixth Sense 8/9 lijnen zijn weer op voorraad, net als de striper lijnen. ook zijn de Bigflyfibres, verschillende flash, island sheep, etc weer goed aangevuld. Pakketten van Puglisi en H2O zijn onderweg. Gamakatsu haken zijn weer aangevuld, Patagonia en Orvis is aangevuld en last but zeker not least is het LOOP pakket verder uitgebreid met super functionele en warme wollen (onder) kleding, sokken en aanverwante, zie shop. Sowieso breiden we het prachtige LOOP pakket verder en verder uit, met nieuwe series hengels in 2016, lijnen, kleding, etc. Ook staat er op dubbelhandig gebied het nodige te gebeuren, daarover later meer.

Is er dan nog gevist? Van mijn kant weinig ivm ziekte en drukte natuurlijk met de kids en Sinterklaas, dus dat gaan we snel maar eens inhalen. Vorige week woensdagmiddag nog wel een mooie sessie op het grote water gehad samen met Denny, waarbij we er 7 wisten te vangen, niet echt groot van formaat, maar wel super sterk en dat was zeker fun. Tevens kreeg ik nog een mooi bericht van Merijn, die er zondagochtend “even” 6 wist te vangen op zn favo EP, waarvan de grootste 110, klasse Merijn! Ook Jos, deelnemer van de BB dag stuurde me in eerste instantie een foto met een borrel samen met Theo en toen was het al snel duidelijk, zijn eerste metervis is een feit, klasse Jos! Brian is op onderzoek geweest met onze Belgische vrienden, Kim en Frederick, nieuw water, altijd moeilijk, maar juist zo mooi, water ergens in het zuiden van het land, veel potentie en de eerste snoeken zijn gevangen. En als afsluiting zag ik nog een foto langskomen van de Pompemich waar ik onlangs een lezing heb gegeven over het grote water en hoe daar te werk gaan met de vliegenlat, erg leuk en erg veel enthousiasme. Hierbij nog wat plaatjes bij de praatjes en ik beloof snel maar weer eens een mooie posting te maken 😉
Gr. Edwin

3 thoughts on “Proostende klanten, pikes en de nodige nieuwtjes

  1. Vincent says:

    Hehehe, druk met mountainbiken en racefietsen…streamerzwiepen in de overblijvende (paar) uurtjes…van het voorjaar race ik zeker ff langs je shop!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *