Brittany, so beautiful

Afgelopen week een week met het gezin en familie naar Bretagne geweest. Een oud vertrouwd plekje vlakbij Paimpol waar we al weer voor de derde keer komen en wat het totaal bezoeken nu op 6 keer zet. Neem maar van mij aan, het verveelt nooit. Wat een prachtdeel van Frankrijk is dit toch. Op nog geen 50 meter van een strand, in een oud Bretons huisje. En iedere ochtend de wandeling met m’n maatje Abel en dergelijke zonopkomsten zoals je hierboven ziet.

De prachtige vergezichten, het gevarieerd aanbod aan voedsel, mosselen, kokkels, oesters, je kunt ze overal krijgen of zelf zoeken. De vakantie stond in het teken van het gezin, maar natuurlijk is er nog even gevist op zeebaars. Wild was het niet maar er kwam er toch 1 uit. En dat smaakt toch naar meer, misschien volgend jaar eens een Dyckers Sea Bass week hier organiseren? Ik heb wel wat stekken / eilanden op het oog. We gaan het zien en jullie horen het natuurlijk. Voor nu druk met de bestellingen van afgelopen week en mocht je vragen hebben over Bretagne stel ze gerust. Gr. Edwin

3 thoughts on “Brittany, so beautiful

  1. Gijs Mulder says:

    Mooi daar Edwin! Lijkt sterk op de omgeving van Les Sables ‘d Orlonne iets zuidelijker in de Vendee waar ik deze zomer geweest ben. Krioelt ook van de mooi uitziende stekken, al heb ik er niet gevist.
    Gr. Gijs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *