Dyckers Sea Bass Weekend & Bassexpress

Sinds dit jaar is er een unieke mogelijkheid bijgekomen om in het Europoort gebied achter de zeebaars aan te gaan: Bassexpress. Ervaren zeevisser, zeebaarsmaniac, big game gek, bijnamen die we hem wel geven, Lesley Luier, een topgast die je de kans geeft om met zijn boot vanaf zee achter de zeebaars aan te gaan. ( ook Gul, zeeforel, etc. behoort tot de mogelijkheden, maar zeebaars is toch echt numero uno! ) Zowel vanuit zijn boot of met zijn bellybootservice – welke absoluut veilig is en waarmee hij alleen uitvaart als de veiligheid gewaarborgd kan worden – kun je gebruik maken van deze bijzondere ervaring met kans op echte big mama’s. Met de spinlat of met de vliegenlat en een gids boordevol kennis van deze visserij. Enfin voor meer info check zijn site maar eens: www.bassexpress.nl

En waarom plaatsen we dat hier dan? Nou ja als je de blog regelmatig volgt, dan was je al een beetje op de hoogte van onze vriendschap met Bassexpress. Echter voor de zeebaarsweekend deelnemers hebben we iets leuks geregeld. Jaja. Neem de bellyboot maar mee. Tenminste als je het ook eens wilt ervaren om midden op zee in je bellyboot te gaan dobberen. We moeten er wel bij zeggen dat deelname beperkt is en dat voor de Dyckers Seabass Competition 2014 prijzenpakkers er een ‘maar’ aanhangt. Namelijk gedurende de periode dat je in je bb met Lesley meedoet, de gevangen vissen niet tellen voor de competitie, tja dat zou wat kom op zeg… Enfin met een roulatieservice van 2 uur en 3 bellyboters per keer, kunnen er 15 bellyboters Bassexpress ervaren. Wij horen graag via mail of via deze blog of er gegadigden zijn onder de deelnemers. Dus laat het maar weten. En voor diegenen die ook eens interesse hebben om bij Lesley Luier op de boot te stappen, maar niet bij het zeebaarsweekend zijn, jullie kunnen natuurlijk vrijblijvend contact opnemen met Bassexpress. Zo dat was het weer…we blijven druk bezig meer info snel! Gr. Edwin

4 thoughts on “Dyckers Sea Bass Weekend & Bassexpress

  1. Arubaman says:

    Zie ik captain Les daar nou alweer met zo’n gehyped BM apparaat?
    ‘Tis wel een vangertje…. Leuk dat je ze nu ook in de shop krijgt met die speciale vliegvis-kop-applicatie Ed! 😉

    Oh nee, das gewoon EP… zat verkeerd te kijken. maar lijkt net echt (lol)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *