Zeebaars, de laatste nieuwtjes

Het is hard gegaan. Dat wil zeggen de aanmeldingen voor het Dyckers Seabass Weekend 2013. Dat er interesse is wisten we. Ook een groot gedeelte van de deelnemers van 2012 zijn erbij, top en dat zegt ook wel wat. Maar ook de nodige nieuwe aanmeldingen en zo is het zo goed als vol, op enkele aanmeldingen na, die pas komende week volledige zekerheid kunnen geven. Wil je er toch bij zijn, stuur dan in ieder geval een mail, want wellicht dat we nog wat kunnen doen. We zijn bezig met nog een extra huisje, het zla lastig worden, want het lijkt erop dat nu echt alles is volgeboekt, maar wie weet. En voor de zaterdag kun je je natuurlijk wel aanmelden, daar is nog plek. Rest me nog te zeggen, dank voor alle enthousiaste reacties en we houden jullie op de hoogte.

Enfin van de week nog even snel een ochtendsessie gepakt. Het mooie weer was er al uit en met dat wist ik dat het wat lastiger zou worden. En dat was het. Maar toch ging het op een gegeven moment weer lopen en stonden er weer een mooi aantal baarzen kortstondig op de foto om daarna weer terug gezet te worden. De diepte in.

En naast de zeebaars wist een makreel uit de diepte m’n 14cm lange streamer ook nog te pakken. Die zag er wel wat in. Ook een leuk vechtertje. Tis geen baars, maar doet zeker mee. En zo staat de zee altijd vol verassingen. Dat bleek tevens bij Brian die de week daarvoor nog een prachtige zeeforel pakte.

Tot snel. We – Brian en ik – houden jullie op de hoogte van de ervaringen. Enne super om te horen dat er al weer flink wordt gezeebaarst onder de deelnemers voor het Dyckers Seabass Competition 2013. Vangzeee!
Gr. Edwin Kerssies

One thought on “Zeebaars, de laatste nieuwtjes

  1. Pol says:

    Pol.
    Jullie zijn weer lekker aan het vangen .zeeforel zie ik momenteel veelvuldig springen in de monding opmerkelijk veel grotere .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *