Dutch seatrout, good job Vinnie!

Ditmaal waren we in Oostvoorne met VVC Venlo, een leuke groep. Super zulke weekenden. Vorige week Dyckers Bass Weekend 2012 en nu met m’n eigen club. Lekker gevangen en ook nog even een paar uurtjes zeebaarzen mee kunnen pakken. Helaas geen zeebaars gezien, al wist Brian – die ff kwam buurten – er wel even 2 te vangen in een half uurtje. Er valt dus nog een hoop te leren! Op zaterdagavond nog snel een half uurtje Maasvlakte gedaan voordat de avondsessie op het OVM weer begon, en opeens hing er wat aan mijn lijn bij de 2e worp… Het voelde als een flinke zeebaars die er als een gek vandoor ging! Opeens begon deze flinke zeebaars te springen. Dit had ik een zeebaars nog niet zien doen! Opeens na de 3e of 4e sprong zag ik dat deze zeebaars zwarte stippen had… Zeeforel dus! En wel eentje van 64cm!

Gevangen aan een 10cm zwart/paarse EP-Streamer (gekregen van Brian, thanks Brian!!) met een Di3 zinklijntje. Groetjes, Vincent

8 thoughts on “Dutch seatrout, good job Vinnie!

  1. perr says:

    Vince …..feli man…topvis….eenuh, denk dat we Brian maar in stukjes moeten gaan verkopen als lucky charm….niet meer nnormaal die gozer….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *