Heerlijk ochtendje aan de Waal

Prachtig ochtendje aan de Waal.
Niet echt zomerweer en het was ook daadwerkelijk nodig om mijn regenjas aan te trekken maar het vroeg opstaan wierp zijn vruchten af. Zinklijntje en een chartreuse EP streamertje deden het deze ochtend goed. Nog wel roofblei zien klappen maar te ver weg om er naar toe te werpen. Paar prachtvissen mogen vangen waaronder een super baars en een snoekbaars. Beiden weer terug gezet want vanavond gaat er een moot zalm op de bbq met eigen vers gerookte makreelsalade.
Tot de volgende vissessie, Brian

6 thoughts on “Heerlijk ochtendje aan de Waal

 1. bart says:

  De baars is ook 1 van mijn favoriete NL vissoorten, ik heb de afgelopen week in zwoele avonden heerrlijk geppoppert op baars. Waar bijven jouw bellyboat baarzen, Edwin, of richt je je alleen op karper?

 2. Robbert Zalm says:

  Mooie vissen
  Ben zelf gecharmeerd van snoekbaars.
  Ik had laatst een hele mooie in de Sloterplas (en een paling van een meter)

 3. Robbert Zalm says:

  Ja op de EP streamer. Wel langzaam vissen. Ik gebruik een Teeny 400.
  Ik ga vanavond weer. Dan kan ik ook wat meer over dieptes melden.
  En wellicht een crapy foto plaatsen want na een een klein duikavontuur doet mijn camera het weer. Moet ik wel eerst een bak vangen vanavond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *