Berichtje uit het Caribisch gebied

Omdat de groten niet wilden vandaag…

Ha die Edwin,
Hier even een berichtje vanuit het Caribisch gebied. Vissen gaat super en kwam vandaag per toeval bij een haven waar een flinke school tarpons tot 130 pond aan het azen waren. Had alleen mijn Cross mee maar die ga ik daar dus natuurlijk niet aan wagen. Wordt een beetje te gek… Thuis aangekomen wel nog even voor het donker met een poppertje wezen pielen en behoorlijk wat aanbeten gehad van deze kleine rakkers. Tis geen 100 ponder maar wel vreselijk leuk op licht materiaal .
Groeten, Brian

Ps. mijn nieuwe maatje Bobby gaat nu ook elke keer mee op pad, ik kan hem helaas wel elke keer afspuiten na zo’n bezoek aan de mangrove.

Note Dyckers: en dit is nog maar het begin, want die Brian beleeft me daar toch avonturen! Wordt vervolgd.

One thought on “Berichtje uit het Caribisch gebied

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *