Hebbes!

Onlangs samen met Toine op pad gegaan, op zoek naar zeebaars. De wind was nog verder opgestoken. Condities waren taai, stevige golven. 5 stekken afgevist, niets, niets, niets. Tegen de wind in geen beginnen aan, de stekken van de begin vorige week met het toen nog mooie weer, vielen af.

Rond half zeven waren we helemaal afgeknoedeld. Toch nog even op OVM kijken. Ook daar zonk de moed ons in de schoenen. Zoveel wind dat je uit je waadpak waait. Als we op het punt staan om te draaien, zien we een vis springen. Vis die je ziet kun je vangen! 5 minuten later toch met hengel het water in en vers bruin Dyckers streamertje uit het nog niet geopende zakje gehaald. (grizzly tan)
6 worpen verder, uiteraard met wind mee, hangt-ie er al aan! Bow van 45 cm. Tijdens de dril aantal sprongen en tussen de benen door gezwommen. Tsjakka, hooked for life.

Gr. Marc
Note Dyckers: Zo zie je maar de doorzetter wint! Klasse Marc en een prachtige smile.

One thought on “Hebbes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *