Airflo Ridge Clear & Airflo Shooting Head System

Onlangs zijn er 2 nieuwe lijnen aan het assortiment toegevoegd namelijk de Airflo Ridge Clear & Airflo Shooting Head System.

De Airflo Shooting Head System hebben we standaard in #7 op voorraad (aftma 8,9 en 10 op aanvraag), bestaande uit een 30 ponds running line, met daarbij de volgende lijnen: floating, slow intermediate, Di3 (zinkt 3″ per seconde), Di5 (zinkt 5″ per seconde), Di7 (zinkt 7″ per seconde). Met dit systeem kun je snel van diepte wisselen en is zeer geschikt voor het zeevliegvissen op zeebaars, fint en aanverwante. Daar je onderwater ook nog wel eens vast komt te zitten in rotsen, mosselen, oesters, etc en zodoende je lijn kan breken kan dit op de duur geld besparen omdat je alleen de kop hoeft te vervangen. Daarnaast kun je natuurlijk snel switchen met het getijde mee. Met de #7 kun je op een gemiddelde 8 vliegenlat ook goed uit de weg… De Airflo Shooting Head System is dan ook niet voor niets favoriet bij de steeds groter wordende groep zeevliegvissers.

Daarnaast hebben we de Airflo Ridge Clear in ons assortiment opgenomen in zowel een floating als een fast intermediate variant voor de 5/6 en 7/8 lijnen. Deze serie hebben we opgenomen voor de (vaak schuwe en dressuurgevoelige) reservoir visserij en dan met name het Oostvoornse meer, Ronde Bleek, etc. Dit op aanvraag van verschillende van onze klanten.

Beide series zijn momenteel goed op voorraad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *