Aanvulling Airflo, Hanak & Partridge Ad Swier

De pakketten blijven komen. De Airflo Depthfinders zijn weer aangevuld net als de succesvolle Ridge WF drijvende lijnen, waar we zelf zeer lovend over zijn voor o.a. het vissen op snoek, maar ook de lichtere lijnen! Daarnaast hebben we de ideale zeeforel en zeebaars intermediate vliegenlijn ‘De Airflo Sixth Sense Slow Glass” weer op voorraad in de maten 6/7, 7/8 en 8/9. Wees er snel bij want de Airflo lijnen vliegen de deur uit…

Langzaam maar zeker druppelen er ook weer Partridge Ad Swier hooks binnen. Maat 4/0 helaas nog niet, maar maat 6/0 en 2/0 zijn nu wel weer op voorraad. Maak je keuze in het dropdownmenu op die betref. pagina. (UPDATE 2/0 IS AL WEER UITVERKOCHT, NU NOG 5 ZAKJES 6/0 — trouwens voor de snoekvliegbinders, kijk ook eens naar de volgende haken die we onlangs hebben binnengehaald en welke we ook gebruiken voor de pikestreamers met weerhaak in onze vliegenshop en waarvan de eerste reacties van klanten super zijn! KENSAKI 5030 SIZE 5/0 SALTWATER AND PIKE HOOK )

Last but not least hebben we weer een partijtje haken binnengekregen van Hanak met o.a. de H200BL serie die in de maten 12 en 14 ideaal zijn voor de wintervoornvisserij. Of de H300BL serie die weer geschikt is voor de czech nimfen, maar natuurlijk ook voor vlokreeften etc. en we dan ook graag gebruiken voor deze wintervoornvisserij. Euro 7,95 voor 50 haken is ook niet al te duur naar onze mening. Ze zijn zeer scherp, hebben een prachtige vorm en zijn goed sterk, kortom echt aanradertjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *