Updates webshop

Op zoek naar extra lange fibers? Hoppa de EP Ultimate Fibers zijn binnen…ook hebben we het kleurenassortiment van de EP Fibers uitgebreid met o.a. EP Pale Olive Minnow, EP Bronze, EP Dark Grey, etc. Daarnaast zijn de succesvolle titanium leaders weer aangevuld. We vissen alleen nog maar met de Dragon Titanium Biggame 18kg / 40cm maar wil je iets lichter aan de slag gaan dan is de 14kg voldoende voor de snoek. Ook zeer geschikt overigens om in ieder geval eentje mee te nemen als je naar de tropen gaat en dan wel een barracuda of iets dergelijks tegenkomt.

Er zijn vele aanvragen binnen gekomen mbt de Cliffs Bugger Beast, die we binnen 2 a 3 weken weer verwachten binnen te krijgen, zowel de normale als de junior versie. Wil je een goedkoop maar prettig alternatief voor het opbergen van je (EP) snoekstreamers dan is deze streamermap wat voor jou.

Waadpak lek? Neopreen of ademend? Gekloot met lekke bellyboat? Stormsure is het product om dan bij je te hebben. De Stormsure Neoprene Queen FAST voor het urgente werk, binnen 5 min. droog & de STORMSURE SOFT GLEU ach wat valt er nog over te vertellen, een begrip en een must have voor iedere vliegvisser…

Oja last but not least kunnen we nu na verschillende aanvragen de Overboard waterdichte rugzak leveren voor een nette prjs van 57,95 euro, check hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *