Wie het kleine niet eert is het…

grote niet weerd of weert, weet ik veel, zo praat ik mezelf moed in, na de uurtjes afgelopen weekend aan de ijssel. Op zaterdagavond machtig mooi winstil – aan de overkant – zoals altijd – een machtige klap – en zondag ff twee uurtjes weegeweest. Ja hoor er is snoekbaars gevangen en enkele baarzen boven een mosselbank. Ik had geen zin om door te gaan tot in het donker, alhoewel dat voor snoekbaars – zeker met de vliegenlat – natuurlijk de beste tijd is. Vermaakt heb ik me wel zeker aan deze mooie rivier. Nog een flinke roofblei gemist. Er is van alles te beleven. Wilde roofvis vangen en heb ze gevangen, klein van stuk dus, van de week nog een keer ‘s avonds met Thomas kijken of we ze in het donker kunnen pakken. Dan voorbereiden voor een midweekje aan de hollandse kust, met de familie, vliegenlatten gaan mee, zeebaars gaan we wederom trachten te vangen, nu weer verder met binden, latersss, Edwin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *