De eerste ijsselbrasems van 2010 aan de vliegenlat.

Vanavond met m’n 5 lat van 18.30 tot 20.00 uur aan de ijssel gestaan en ja hoor ze zijn er al weer, megadikke, sterke maar best wel lelijke brasems. Enfin dat mocht de pret niet drukken, want o o o o wat trokken ze m’n 5 lat krom zeg (een #3 is hier niet tegen opgewassen!), soms wat lijn meenemend en tot 2 keer toe door m’n lijn heen, dan maar wat dikker dus. 6 stuks van dit formaat, de een vol met pukkels, de ander met een flinke buik, ze zijn er klaar voor, dit duurt niet lang meer. Overigens geen voorn te bekennen, terwijl deze zich toch normaal gesproken eerder laten zien, maar ik verwacht de voorn toch ook snel, binnen 1 a 2 weken is het echt begonnen als het weer een beetje doorzet, succes!!

Alle brasems zijn gevangen aan de hare’s ear nimf….
Gr. Edwin Kerssies

6 thoughts on “De eerste ijsselbrasems van 2010 aan de vliegenlat.

 1. Vincent says:

  wat een lekkere grote dikke bruten zijn het toch he?!…
  mooi man,
  ik heb helemaal geen tijd om te gooien…
  als eerste heb ik de winde op het menu…IJsselmeer:Yihaaa!

 2. Likkoe himself says:

  Dazzeeneplatte!!!!

  Leukleukleuk!!! In de vinbek, rugbek, neusbek of bekbek gehaakt? Lamme-armenwerk, dit betekent dat ik de vlaktes bij mij ook alweer opkan, whoehoe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *